Roton Music

   Gabriel Cotabita este un cunoscut cantaret de muzica usoara, ce s-a remarcat prin talentul sau inca de la inceputul carierei sustinand numeroase concerte atat in tara cat si in strainatate. A primit si numeroase premii care l-au adus si mai mult in atentia publicului. Cotabita este unul dintre cei mai cautati cantareti romani, care a reusit de-a lungul anilor sa se mentina in atentia publicului.

 Gabriel Cotabita a cucerit publicul din tara si de peste hotare cu muzica sa, fiind foarte talentat si apreciat. Ne place deoarece a lansat numeroase melodii care au ajuns hit-uri si care au castigat multe premii propulsandu-l printre cei mai iubiti artisti romani. A reusit de-a lungul anilor sa se mentina printre cei mai indragiti cantareti, lansand numeroase single-uri.

 A revenit in atentia iubitorilor de muzica buna cu un duet de exceptie alaturi de Oana Vincu, fosta solista a trupei Genius. 'Patul Gol' este inclusa pe coloana sonora a filmului 'Deja Vu' regizat de Dan Chisu, care a avut premiera in cinematografele din intreaga tara pe data de 14 noiembrie 2013.