Roton Music

   Nascuta in Calarasi, Aza (Gabriela Amzaru) si-a descoperit inclinatia pentru muzica la varsta de 4 ani, cand a fost descoperita de educatoarea de la gradinita unde invata. De atunci, a inteles ca muzica este viata si vocatia ei, incepand un drum anevoios dar plin de satisfactii si bucurie.

Cu timpul pasiunea tinerei s-a conturat intr-o cariera promitatoare, o data cu cererile de a participa la diverse evenimente. Pe langa evenimentele private la care a concertat de-a lungul anilor, recent, Aza a mai urcat pe scena alaturi de Adrian Sina la Brasov, Baia Mare precum si in Bucuresti, Beraria H.

 Aza are un palmares  impresionant de premii obtinute la diverse festivaluri, atat din tara cat si peste hotare: trofeul “Festivalul Trofeul Tineretii Amara 2015”, “Flori de mai”, “Podloska Nuta” din Polonia, locul 4 la “Eurovision Junior 2009” , iar la “Vocea Romaniei 2015” a ajuns in semifinala sub tutela Loredanei Groza.

 Inspiratia artistica o ia din prestatiile si muzica artistilor internationali precum Selena Gomez, Beyonce si Ariana Grande. Alte pasiuni pe langa muzica, care o relaxeaza, sunt dansul si teatrul.

 Aza incearca sa imbine scena si scoala.Desi se mandreste cu aparitii la TV si in reviste, tanara nu neglijeaza educatia, fiind in prezent inscrisa la liceului pedagogic.