Roton Music

Amna este o prezenta aparte in industria muzicala.

Hiturile ca “Arme" feat. WHATS UP, “In oglinda” sau "Fara aer" i-au creat un public fidel si foarte dedicat, urcand in topuri pana pe primele pozitii. Alaturi de Adda, a lansat piesa "Fara aer", o productie semnata de Marius Moga, single-ul aflandu-se in fruntea clasamentelor de specialitate. 

 Amna are o ascensiune pe atat de puternica pe cat sunt ritmurile carora le-a imprumutat vocea in ultimii ani. Pornind de la hitul ‘Tell me why’, ea a devenit artista preferata a Poloniei si Spaniei veri la rand. Hiturile au continuat sa curga si au dus-o astfel din Europa spre America Centrala si de Sud, acolo unde a sustinut deja concerte, Africa, unde a depasit barierele muzicale si a patruns in cele mai mari cluburi si Asia. De asemenea, Amna are la activ un album lansat in Japonia, care a ajuns pe primul loc in topul vanzarilor. 

In toamna anului trecut a lansat alaturi de Dima piesa “Cires de mai”, piesa care a inflorit in difuzoare si a ajuns una dintre preferatele publicului. Cel mai recent single al artistei “La capatul lumii”, o colaborare cu Robert Toma, este intr-o continua ascensiune in topul radio dar si in playlisturile fanilor.