Roton Music

DDY Nunes este unul dintre cele mai exotice personaje din muzica de club romaneasca. Avand origini portugheze si un spirit latin, DDY transmite aceste caracteristici si prin muzica sa, astfel se adreseaza publicului in 5 limbi straine. MC in multe cluburi din Bucuresti, fiecare noapte in care DDY este responsabul devine o experienta de neuitat. In 2011 alaturi de DJ Mister Z, DDY a pus bazele proiectului Lucky Man Project, debutand cu piesa “Pumpin” care s-a transformat rapid in hit international cu peste 43 milioane de vizualizari pe YouTube. Piesa a propulsat Lucky Man Project direct in topurile internationale, urmatoarele single-uri “Dancefloor” si “Party Starter” bucurandu-se de acelasi succes. 

Solo, DDY a continuat sa se impuna in industria muzicala prin piesele “Make You Mine”, “Angels” sau “Papi Chulo”, totodata colaborand cu frumoasele cantarete Anda Adam si Raluka, iar featuring-ul cu Akcent si Lidia Buble pe piesa “Kamelia” a fost o adevarata incantare pentru fanii artistului. 

Piesele lui DDY se bucura de aprecierea unui public larg, astfel toate single-urile sale depasesc granitele tarii, facand cluburile din intreaga Europa sa vibreze. 

Cel mai recent single, “Arabian Lover” se bucura de un videoclip care transmite senzualitate, exact cum DDY si-a obisnuit fanii.