Roton Music

  In copilarie a fost fan infocat al super star-ului Michael Jackson, invatandu-i miscarile si participand la numeroase concursuri de dans. Apoi a ramas fascinat de Michael Jordan si a capatat o noua pasiune, basket-ul, de care nu s-a mai despartit niciodata. 

In 1997 a inceput sa se contureze talentul sau in muzica. Urmeaza colaborarile cu trupa Bizznis, ca mai apoi alaturi de Pacha Man si Mo’ weed sa formeze trupa Blessing Squad, iar in aceasta combinatie au patruns in industria raggae si hip hop. 

 Muzical, Skizzo Skills a trecut printr-o serie de transformari, fiind influentat de artistii ascultati in perioadele sale de creatie. 

 In 2005 lanseaza primul videoclip “Umblu Teleleu” iar apoi a urmat lansarea albumului de debut “Cel Mai Bun Rapper De Care N-ai Auzit”, un album la care s-a lucrat timp de 2 ani, rezultatul fiind o creatie autentica a personalitatii sale. Urmeaza piesele de succes “Piredevara” dar si “Tu Eu Ea” o colaborare cu Antonia, Keo si Alexandra Ungureanu, unde a relizat prima sa coregrafie. In toamna lui 2012 incepe o fructuoasa colaborare cu Keo, care rezulta in albumul SKEO, dar si piesele de succes “Tipa Ta”, “Damio Pata”, “Telembilo”, “Dimineti in Sibiu”, “El zice ca”. Urmeaza apoi super-hit-ul “Fete din Balcani”, un featuring cu Mira, Vanotek si Corina. Cea mai recenta piesa, o colaborare cu Mike Diamondz, “Nu e ce auzi la radio” este o piesa non conformista care sparge tiparele, mesajul ei fiind unul direct si sincer la adresa industriei care pune succesul pe cantar.