Roton Music

 La doar 16 ani, Bibi reuseste sa imbine scoala, pasiunea pentru muzica si vloggin-gul cu un success de invidiat.

Tanara a fost o prezenta constanta in diferite emisiuni pentru copii si concursuri de talent inca de la o varsta frageda, prezentand diverse emisiuni alaturi de compozitorul Ovi si impartind des scena cu Alina Eremia.

Ca urmare a fan-base-ului urias, BiBI a fost aleasa de Disney pentru a interpreta soundtrack-ul serialului Star Darlings, dar si pentru a dubla vocea personajului principal.

A urmat single-ul “Ciocolata”, ce a devenit viral in scurt timp, cu aproape 40 de milioane de vizualizari, aducand-o pe tanara artista in atentia organizatorilor “Festigal”. In acest show premiera in Romania, BiBi a interpretat unul din rolurile principale din cadrul acestuia, impartind scena cu nume sonore din industria muzicala precum Smiley, Lora, Alina Eremia si Connect-R. 

Cu zeci de milioane de vizualizari adunate la single-urile lansate pana acum si cu un fan base infocat ce-i urmareste atent fiecare miscare, BiBi a reusit sa construiasca o cariera impresionanta intr-un timp foarte scurt.

Pasionata de vlogging, Bibi isi testeaza creativitatea prin diferite episoade si sketch-uri muzicale, uploadate saptamanal pe canalul de Youtube al artistei. Acesta a depasit recent 30 de milioane de vizualizari si 300 000 de abonati.

Printre sketch-urile de succes se numara “Salvati de clopotel”, cu aproape 10 milioane de vizualizari in cateva luni, dar si “ Boom Boom Boom”, cel mai vizualizat challange de tipul “Sing My Life” din Romania.