Roton Music

LAST NIGHT inseamna Felix, Cristi si Bogdan, producatori muzicali in echipa Fly Records. Liar reprezinta primul lor single si videoclip a carui filmare a durat mai bine de 24 de ore, responsabil pentru surprinderea distractiei fiind regizorul Alex Ceausu. Piesa este produsa in studioul baietilor de la FLY PROJECT, care apar si in videoclip alaturi de LAST NIGHT.

Aceasta s-a bucurat de un succes international, devenind hit in Bulgaria, Macedonia, Turcia, Albania, Kazakhstan, Pakistan, Kosovo s.a.

Proiectul se numeste LAST NIGHT pentru ca, asa cum nicio petrecere tare nu incepe c-o salata de cruditati, asa si povestile de-a doua zi nu incep cu nimic altceva decat "ce-am facut azi noapte".

"Last Night a venit firesc, suntem extrem de activi si creativi noaptea, cheful de viata este la capacitate maxima atunci si se nasc niste povesti exceptionale de spus la cafea dimineata" declara Bogdan.

Cel de-al doilea single semnat Last Night este o colaborare mult asteptata de fani cu Fly Project si se numeste “Next To You”. Videoclipul este filmat intr-un castel in care are loc un joc de poker incitant intre baieti inconjurati de supermodele.