Roton Music

Nascut in anul 1990, in orasul Ramnicu Valcea, Andeeno Damassy a inceput sa mixeze la varsta de 15 ani, cand in urma unor probe si a feedback-urilor pozitive, a primit postul de DJ rezident al clubului Jet Set din Rm. Valcea, fiind cel mai bun si cunoscut club din oras la acea vreme. A mixat alaturi de nume mari de pe scena nationala dar si internationala.

Inclinatia catre muzica si-a descoperit-o inca din scoala generala, iar la 15 ani a devenit DJ resident intr-un club cunoscut din Bucuresti.

Mai tarziu a inceput sa remixeze piese apartinand artistilor cunoscuti din tara cât si din afara, remixuri care s-au auzit peste tot si la radio, acest lucru aducandu-i un mare succes si remarcare in zona de clubbing, ajungand, in cele din urma, unul dintre cei mai buni si apreciati remixeri din Romania.

La sfarsitul anului 2012, in cadrul concursului anual Best Romanian Remixer 2012, Andeeno Damassy este votat si desemnat cel mai bun remixer din Romania, urmand ,in anul 2013, sa se claseze pe locul doi.

In prezent este unul dintre cei mai apreciati DJs/producatori/remixeri din Romania si nu numai. Stilul lui abordat este house/dance/r&b/moombahton/reggaeton/hip-hop.

Cel mai recent single este lansata alaturi de Jimmy Dub si se numeste “Dime Tu”, o continuare a hitului “Ese Amor”.  “Dime Tu” promite sa fie noul hit cu care cei doi vor cuceri cluburile din lume, la fel cum au facut-o cu “Ese Amor” care s-a bucurat de succes inca de lansare in Albania, Turcia sau Grecia.