Roton Music

Klyde a inceput sa cante inca din copilarie, pe cand obisnuia sa sustina concerte cu prietenii sai in cartierul in care a crescut. Dintotdeauna, si-a manifestat firea artistica si creativa si a dorit sa isi urmeze pasiunea pentru muzica.

De la 13 ani, a inceput sa invete constiincios si autodidact sa cante la chitara. In paralel, a inceput sa faca si exercitii de canto.

Prima experienta pe scena a fost la Cluj Napoca intr-un eveniment organizat cu ocazia sarbatorilor de iarna. Desi vizibil emotionat, Klyde a oferit un show pe masura, starnind reactii frumoase in public.

Prima mare provocare avea sa fie participarea la concursul X-factor in 2013, o experienta de neuitat in care a invatat multe despre industria muzicala.

KLYDE a mai lansat pana acum o serie de piese si a colaborat cu artisti precum LLP sau Amna. De curand, artistul a lansat primul sau single alaturi de Roton, “Ama”, o piesa compusa de catre Liviu Tanasoiu si Dorin Ochenatu care are in prim-plan un moment des intalnit in care te simti atras de o persoana si faci tot posibilul pentru a o cuceri.

Acesta este doar un pas al carierei lui KLYDE care promite noi si noi hituri. Dintre artistii care il inspira, se numara: Hurts, The Script, Adele, Bruno Mars, Jason Derulo, Bon Iver, James Bay,  Jessie J,  Drake,  Miguel, Sia, James Arthur, Major Lazer sau The Weeknd. Insa, daca ar fi nevoit sa asculte o singura piesa pentru tot restul vietii, aceasta ar fi varianta acustica a lui Kodaline – Love Like This.

In timpul liber, artistul iubeste sa iasa cu prietenii, sa se uite la seriale si filme si, bineinteles, sa compuna.