Roton Music

Alexandra Crisan este originara din Galati, are 24 de ani si a inceput sa cante inca de la varsta de 3 ani, in duet cu tatal sau. Calauzita de pasiunea pentru muzica, Alexandra a participat la X-Factor sezonul trecut, ajungand pana in finala. Interpretarea sa a piesei Say You Love Me apartinand lui Jessie Ware l-a emotionat pana la lacrimi pe Stefan Banica jr, mentorul sau, care a declarat atunci: “Alexandra transmite mult. Doar cand deschide gura, mi se face pielea de gaina”.

 Artista a povestit: “X-Factor...Daca as putea sa va spun tot ce a insemnat, as scrie un roman. Pe scurt: X-Factor reprezinta momentul in care m-am regasit; momentul in care mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva cu marea mea iubire, MUZICA!

 Alexandra Crisan si-a dedicat, practic, toata viata muzicii, marturie fiind cele peste 30 de premii si diplome de excelenta obtinute la concursuri de opera. Printre artistii care o inspira se numara Labirinth, Adele, Sam Smith sau Paloma Faith.

 Single-ul sau de debut, “Minte-ma frumos”, este semnat de Cornel Ilie, frontanul trupei Vunk. Artistul compusese piesa in urma cu multi ani, insa nu ii gasise o voce potrivita care sa ii evidentieze emotia liniei melodice si candoarea versurilor, astfel ca a ales sa o puna deoparte. Asta pana cand a ascultat-o pe Alexandra Crisan si i-a propus instant o colaborare.