Roton Music

   Reckaze, pe numele sau real, Andrei Lupean, si-a petrecut copilaria in Cugir, o mica localitate din judetul Cluj.

Inca de cand era elev la o scoala din Cluj Napoca, viata petrecuta pe scena a inceput sa ii surada. Fusese cucerit chiar de mama sa care il invatase un cantec adaptat dupa o poezie a lui Nicolae Labis.

Astazi, genul muzical care ii reprezinta este rap-ul pe care a inceput sa il practice in 2007, pe cand avea 15 ani.

“As spune ca pasiunea mea s-a transformat intr-un stil de viata, nu doar intr-o cariera”, a declarat Reckaze.

Pana acum, Reckaze s-a remarcat mai mult pe scena locala de rap, sustinand concerte in zona Ardealului, prin Cluj Napoca, dar si in Bucuresti. Piese precum “Oglinda Sparta” sau “Excursie in trecut” s-au bucurat de atentia celor de la Radio Guerrilla care l-au promovat intens in urma cu cativa ani.

Cu noul single, “Ochelari de soare”, artistul isi doreste sa militeze pentru libertatea de a fi tu insuti si de a te exprima dupa bunul plac, ochelarii de soare fiind un simbol pentru acel element care iti reprezinta sinele.

Printre artistii care il inspira pe Reckaze se numara A$AP Rocky, Kendrick Lamar, Logic și Henry Miller, insa pe masura ce isi dezvolta personalitatea artistica si isi largeste orizonturile muzicale, acestia se pot schimba.

Spre exemplu, daca ar fi sa ia cu sine o singura piesa pe o insula pustie, aceea ar fi “Insula” a canteretei de folk, Ada Milea.