Roton Music

    JImmy Dub, pe numele sau real Nastase Octavian, s-a nascut in Bucuresti pe 7 noiembrie 1989, mostenind inclinatia si pasiunea pentru muzica de la tatal sau. Artistul a facut primii pasi in muzica la frageda varsta de 7 ani, urmand incursiunea in lumea dansului, iar ulterior ajungand chiar la pupitru de DJ.
 In 2010 noiembrie Jimmy cunoaste succesul odata cu lansarea piesei “Monday”, scrisa de Connect-R, care devine un hit instant atat in Romania, ajungand in top 5 cele mai difuzate piese, cat si peste hotare, cucerind pozitii de frunte in top-urile muzicale din Bulgaria, Albania si Turcia. 
  Vara lui 2011 il readuce in atentia publicului cu urmatorul hit “Sunglases”, o colaborare cu John Rivas, care ii aduce premiul de Best New Artist la Romanian Top HIts 2011.
  Motivat de feedback-ul si incurajarile fanilor, lanseaza noi piese care se bucura de acelasi succes. Urmeaza o colaborarea indelungata cu Andeeno Damassy, ce are ca rezultat numeroase hituri care au prins foarte bine la publicul din Romania dar si de peste hotare. “Inna Di World”, “Save Me Tonight”, “Ese Amor”, piesa ce a depasit 15 milioane de vizualizari pe Youtube , dar si continuarea povestii pline de senzualitate  in  “Dime Tu” sunt doar cateva din piesele care au incins atmosfera la posturile de radio si din cluburi.
 Cel mai recent single, “Bara Bara” (2016), este incontestabil piesa ce va da tonul distractiei vara. Piesa vine insotita de un videoclip filmat la carnavalul din Tenerife, fiind plin de viata, culoare si multa caldura.
 Jimmy Dub are un stil unic si irepetabil, iar ritmul pieselor sale in combinatie cu versurile in spaniola, dau un accent latino exotic noptilor de distractie.