Roton Music

Vrei să vezi ce se află în spatele vieții de artist? Vrei să fii implicat în mișcările de culise și să iei parte activ la mersul industriei muzicale? Vrei să calci pe covorul roșu alături de vedete la cele mai tari și exclusiviste evenimente?

Dacă ești pasionat de muzică și îți dorești o carieră în industrie atunci locul tău este la Roton.
Roton dă, în primul rând, tonul distracției, căci la noi voia bună este literă de lege. Ne dorim în echipă oameni veseli, creativi și deschiși provocărilor. Vei avea parte de numeroase satisfacții de pe urma a ceea ce lucrezi și înveți.
Nu ai făcut niciun pas până acum în industria muzicală? Nicio problemă! Îți explicăm cu răbdare tot ce vrei să știi.


Grafician

Suntem in cautarea ta! Da, te cautam pe tine, acel tanar talentat si pasionat de frumos caruia ii place muzica, iar imaginatia bogata si fara limite il ajuta sa dea nastere celor mai frumoase artwork-uri, celor mai interesante proiecte grafice, dar si cele mai captivante lyrics video si online video. Si cautarea noastra nu se opreste aici. Daca cea mai buna prietena a ta este camera video, pe care o cunosti ca pe o carte deschisa (asta implica sa stii sa montezi videoclipuri si sa le editezi), spune-ne unde te gasim! Noi si prietenii nostri din industria muzicala avem nevoie de tine! Iti astept CV-ul si portofoliul pe adresa de e-mail: alex.cotofana@roton.ro!

Social Media Intern

Dacă la micul dejun bei o cană mare de Facebook, la prânz te înfrupți din YouTube și la cină te tratezi regește cu Twitter, Tumblr, Pinterest, Vimeo și Instagram, atunci acesta e jobul perfect pentru tine.

Marketing Intern

Esti curios cum se tranforma o piesa intr-un hit sau un artist intr-un superstar?

În departamentul de marketing se întâmplă mare parte din magie, iar la Roton ai șansa de a învăța de la unii dintre cei mai buni profesioniști din industrie, ba chiar poți contribui și tu cu idei și concepte creative care ar putea schimba fața pieței muzicale românești.