Roton Music

Vrei să vezi ce se află în spatele vieții de artist? Vrei să fii implicat în mișcările de culise și să iei parte activ la mersul industriei muzicale? Vrei să calci pe covorul roșu alături de vedete la cele mai tari și exclusiviste evenimente?

Dacă ești pasionat de muzică și îți dorești o carieră în industrie atunci locul tău este la Roton.
Roton dă, în primul rând, tonul distracției, căci la noi voia bună este literă de lege. Ne dorim în echipă oameni veseli, creativi și deschiși provocărilor. Vei avea parte de numeroase satisfacții de pe urma a ceea ce lucrezi și înveți.
Nu ai făcut niciun pas până acum în industria muzicală? Nicio problemă! Îți explicăm cu răbdare tot ce vrei să știi.


LEGAL AND BUSINESS AFFAIRS OFFICER

Cum vedem noi persoana care sa intregeasca cu armonie echipa noastra ?

Credem ca ne-am potrivi cu un coleg sau o colega alaturi de care sa putem glumi si lucra in armonie, pe care sa ne putem baza si care sa aiba o atitudine pozitiva si proactiva. 
Nu avem nevoie sa le stii pe toate din “domeniul juridic”, important este sa avem chimie astfel incat sa invatam unii de la ceilalti si sa rezolvam toate situatiile care implica si latura noastra de expertiza, la nivelul intregului business. 
Deoarece suntem o echipa mica, ne ajuta un spirit autodidact si organizat si apreciem cateva valori utile precum atentia distributiva, corectitudinea, spiritul sociabil si talentul in a fi persuasiv 😊
Lucram cu multa lume, drept urmare partea de relationarea si socializarea ar trebui sa iti fie la indemana.
Ar fi genial daca ai din intamplare cunostinte in dreptul proprietatii intelectuale - drepturi de autor si conexe. Nu mai mentionam despre interpretarea clauzelor contractuale.
Este de la sine inteles faptul ca aceasta nu va fi prima data cand auzi de Office, Internet, E-mail 😊
Domeniul muzical fiind unul prin definitie multicultural, sunt necesare cunostiinte avansate de engleza si reprezinta un mare plus orice alta limba straina iti este prietena! ( chiar si rusa ..)

Descrierea rolului tau in cadrul echipei “legislative” Roton:

Tehnic vorbind 😊 cautam un legal officer in cadrul echipei noastre de Legal, care este responsabila de toate laturile juridice ce reies din activitatea casei de discuri.
In mare, aria pe care o vei gestiona, se prezinta astfel :
•	Intocmirea si analizarea contractelor incheiate intre firma si colaboratori, in baza legislatiei in vigoare;
•	Avizarea si contrasemnarea actelor cu caracter juridic;
•	Analizarea documentelor furnizate de catre celelalte departamente si oferirea de consultanta cu privire la subiectele expuse;
•	Participarea la negocierea contractelor in care compania urmeaza sa devina parte si elaborarea proiectelor de astfel de contracte;
•	Urmarirea respectarii legalitatii in cazul incheierii, modificarii si incetarii contractelor. 

Te asteptam sa iti depui CV-ul la adresa de e-mail: legal@roton.ro