Roton Music

Alexander & Mayo lanseaza “Bate ca nebuna"

14/06/2017
Alexander & Mayo lanseaza astazi “Bate ca nebuna”, al treilea single extras de pe albumul de debut “Se poate”, ce va fi lansat in septembrie.


Scrisa de cei 2 artisti, compusa alaturi de Alexandru Anghel si produsa impreuna cu Vlad George Andrinoiu, single-ul face parte din seria de 10 piese ce vor fi lansate in anticiparea albumului de debut al duo-ului.

Alexandru Cercel (Alexander) si Gabriel Ionita (Mayo) s-au cunoscut in cadrul Grupul Vocal “Adagio” de la Palatul Național al Copiilor, unde au studiat impreuna canto cu profesoara Oana Parvu.

Alexander reusit sa se afirme pe piata muzicala prin primul sau proiect - "Alex Cery"- lansand la doar 17 ani single-ul "Make it hot". Urmeaza "Paloma", piesa care se bucura de un succes neasteptat, atat pe plan national, cat si international, reusind sa stranga peste 1.000.000 de vizualizari intr-un timp scurt.

Tanarul decide sa puna stop proiectului "Alex Cery" pentru a se dedica unui nou proiect, alaturi de cel mai bun prieten al sau, Gabriel Ionita (Mayo).

Mayo a facut primul pas spre muzica la varsta de 14 ani cu ajutorul profesoarei de muzica din scoala generala. In 2011, a inceput sa studieze canto la Scoala de Arte București, pentru ca apoi sa devina membru al grupului vocal “Adagio”. 

Cei doi tineri lanseaza proiectului "Alexander & Mayo" prin concertul sustinut la Palatul Național al Copiilor pe 19 Iunie 2015, la sfarsitul caruia prezinta primul lor single - "Final de show”.

În 2016, cei doi tineri pun bazele studioului 2AM Production, locul de “joaca” al artistilor, unde compun majoritatea pieselor.

“Bate ca nebuna”, credem noi, este o piesă ce ne caracterizeaza, energia pe care o transmite fiind una pozitivă, ce ne ajută să conturăm perfect mesajul “Se poate”. Este una dintre piesele noastre preferate de pe album și pe care am tinut-o destul de mult timp în “sertarul” nostru pentru voi.”-  Alexander & Mayo

← Inapoi