Roton Music

Pack The Arcade si Akcent lanseaza Cool Guy

09/08/2017
Gerald Blevin Mitchell, cunoscut ca Pack The Arcade, este un artist, compozitor si producator din Colorado. In 2013, acesta s-a mutat in Los Angeles pentru a-si continua pasiunea pentru muzica, unde a format trupa de indie-soul Pack The Arcade. Incepand cu show-uri in sali de jocuri, trupa a atras atentia datorita sound-ului retro si a pasiunii din voce.
Talentele sale de compozitor l-au adus in atentia mai multor artisti international, lansand pana acum colaborari cu Drei Ross, Costi, Akcent, fiind totodata implicat in proiecte alaturi de Warner Chapel si Paramount Records. 

Pack The Arcade si Akcent au inceput sa colaboreze pentru “Cool Guy” la sfarsitul anului 2016. Piese reprezinta a doua oara cand acestia lucreaza impreuna, Pack The Arcade fiind prezent si pe cel mai recent single Akcent – Headshot – alaturi de Kief Brown si Mr Vik. Urmand aceeasi reteta folosita la “Headshot”, videoclipul piesei suprinde exotismul si culorile orasului Miami.

Akcent este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani internationali, urmarit de peste 3,6 milioane de fani din toata lumea datorita unor hit-uri precum “That’s My Name”, “Kamelia” “My Passion” si ‘’Kylie”.  

← Inapoi