Roton Music

Videoclip oficial: Karo feat. Doddy & Delia Rus - Tot mai departe

10/08/2017
Karo este unul dintre producătorii din spatele proiectului Pink Elephant; single-ul lor de debut - "The Unicorns" se bucură de recunoaştere internaţională. Piesa a reuşit să ajungă în playlistul MTV Dance International, MTV Dance UK, dar şi în topul UK Cool Cuts Chart.

 
"Piesa am gândit-o acum un an şi ceva, iar la scurt timp a apărut Doddy cu partea lui creativă şi am reuşit să o transformăm în ceva mai personal. " - Karo
"Tot mai departe" este o piesă inspirată din viaţa artistului şi vorbeşte despre greutăţile pe care acesta le-a înfruntat pentru a-şi urma visul şi a face muzică.
"Drumul meu a fost reprezentat de muzică, de aici şi inspiraţia. "Tot mai departe" vorbeşte despre călătoria mea, cum am reuşit să plec dintr un sat către Bucureşti pentru a-mi urma visul, în ciuda problemelor. Părea imposibil dar am încercat şi, zic eu, am reuşit să-mi demonstrez că nu e aşa. "
Doddy este un rapper român cunoscut pentru single-uri precum "Bine, mersi" (feat Lora), ce a depăşit 30 de milioane de vizualizări, "Klandestin" (feat Puya), "Rezervat" (feat Nicole Cherry), iar "Haz de necaz", cel mai recent single al artistului a reuşit să depăşească 2 milioane de vizualizări în doar 2 săptămâni de la lansare.
Touch-ul feminin este adus de Delia Rus, una dintre cele mai promiţătoare artiste din noua generaţie. Single-ul său de debut, "Dacă pleci", a reuşit să depăşească 20 de milioane de vizualizări în mai puţin de un an de la lansare, fiind urmat de "Tatuaj pe inima".

← Inapoi